webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

WRZV zaalvoetbalcompetitie van start!

Afgelopen week is de zaalvoetbalcompetitie van start gegaan na een vrij korte zomerpauze. De zaalvoetbalvereniging is de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid. Het komende seizoen komen ruim 1000 senioren wekelijks in actie verdeelt over de zeven (recreatieve) competities op de maandag en woensdagavond. Daarnaast speelt de WRZV Zwolle dit seizoen voor het eerst mee in de KNVB competitie. Het team – een samenstelling van spelers uit de recreatieve competitie – komt uit in de hoofdklasse F. Maandag 5 september speelt WRZV Zwolle 1 thuis tegen zvv Twente 1. Het betreft een wedstrijd voor de 1e ronde van de KNVB beker.   

In de beide hoofdklassen wordt het een spannend seizoen, omdat er meerdere teams aanspraak maken op een topklassering. Afgelopen maandag heeft VT Benz haar visitekaartje afgegeven en laten zien dat zij een goed team hebben. Het gepromoveerde Café Lucky werd met 12-0 onder aanvoering van de broers Gabara  naar de ‘slachtbank’ geleidt. De promovendus kwam op alle fronten tekort. Ook Diaspora heeft aangetoond dit seizoen hoge ‘ogen’ te kunnen gooien, door een  ruime 10-3 zege op de andere nieuwkomer in de hoofdklasse Bafana Bafana. Een andere kanshebber Bola-Lah! had nog personele problemen en liet in de slotfase het goed spelende Kletsen & Proeven met de winst strijken (2-3). Ook Stip Entertainment pakte de volle winst in een doelpuntrijk duel. Het Beugeltje werd met 8-6 verslagen.

Bordeaux Groen verloor in de woensdag hoofdklasse terecht, maar toch enigszins verrassend van de Belgische Keizer 2. De ‘Belg’ speelde compact en wist met goed voetbal de oud-kampioen met 5-1 te verslaan. Het gepromoveerde AVC liet zien over veel potentie te beschikken. Met mooie combinaties en in een hoog tempo werd Neptunes’12 met een 9-5 nederlaag huiswaarts gestuurd. Vastgoed Dalfsen –volgens de kenners de titelfavoriet – had een moeilijke avond tegen Europanel. Pas na rust en in de slotfase kon de ploeg uit Dalfsen verder afstand nemen van het uitgebluste Europanel en won uiteindelijk met 11-5. Krijtje FC wist ook haar eerste duel te winnen van YBC. Na een gelijk opgaand eerste bedrijf wisten de routiniers van Krijtje toch met 7-4 de volle winst te pakken. FC Hummel begon waar het vorig jaar mee was geëindigd, wedstrijden winnen. The Green Room kon geen vuist maken en verloor kansloos met 2-9 van FC Hummel.

In de nieuwe 1e klasse C op de woensdag kwamen veel nieuwe teams aan de start. Zo verloor FC Banlieu met 3-8 van Styrinth en waren de Thrillseekers (Outsport) met 15-4 veel te sterk voor FC Pitt. Het gedegradeerde Aqua Comfort wist met 5-3 te winnen van L&M Workwear en zal zo snel mogelijk weer willen terugkeren naar de hoofdklasse. Pandje 2.0 kwam met 1-6 tekort tegen zvt Edon. Nieuwkomer Innofeet verraste KPS Steigerbouw in een spannend potje zaalvoetbal met 4-3.

Tot slot pakte in de 2e klasse A nieuwkomer Old Stars United de volle winst tegen het Leger des Heils (11-5) en won Hanz met 6-4 van Asero Futsal. Ook de supporters van PEC Zwolle hielden een punt over aan het 4-4 gelijke spel tegen TGL Football. De Bluefinger Wolves waren met 7-2 te sterk voor Schildersbedrijf Kees Middendorp en Bola-Lah! Satu kwam nipt tekort en verloor met 1-3 van de Bever Boys.

De volgende competitieronde is op maandag 5 september en woensdag 7 september. De wedstrijden starten om 18:30 uur en de toegang is vrij. Verder kunt u voor nieuws, informatie, uitslagen en het programma onze website www.wrzvzaalvoetbal.nl raadplegen.

Op maandag 5 september aanvang 19.45 uur speelt WRZV Zwolle 1 thuis tegen Zvv Twente 1. Het betreft een duel uit de eerste ronde van de KNVB beker.

Teams en individuele spelers kunnen zich nog opgeven voor de WRZV Futsal League. De competitie is voor de leeftijd van 15 t/m 18 jarigen en wordt gespeeld op de woensdagmiddag. De competitiewedstrijden duren 2 x 20 minuten.

Op vrijdagavond 9 september as organiseert de WRZV Zaalvoetbalvereniging in samenwerking met de KNVB en Sportservice de wekelijkse zaalvoetbal clinics in de WRZV Hallen. De WRZV zaalvoetbalacademie staat onder leiding van de ervaren trainers Dion Reijnen, Lambert Lim Duan en Richie Kartosonto. Jeugd in de leeftijd 10 t/m 16 jaar kan kennis maken met de zaalvoetbalacademie en mag kosteloos deelnemen aan de clinics. Aanvang training is 18.00 uur. Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk, maar welkom.

Voor inschrijven kunt u een mail sturen aan secretaris@wrzvzaalvoetbal.nl 

  

                    


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle