webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

WRZV Zwolle boekt eerste zege in KNVB hoofdklasse G

Afgelopen maandag was het zover en maakte het WRZV team haar debuut in de KNVB hoofdklasse G. Op het programma stond gelijk een Zwolse derby tegen SVI2 uit Ittersum. In de warme WRZV hallen speelde zich een attractief duel af met een zeer spannende slotfase.

 

De WRZV keek de eerste paar minuten de ‘kat uit de boom’.  Door een klutsbal, dat ook meteen werd afgestraft kwam de WRZV op een 0-1 achterstand. Na een mooie actie van Willem Bel wist de keeper van SVI de bal maar net te pareren. Een paar minuten later was het wel raak. Nima Shimeri kreeg de bal langs de zijlijn, passeerde knap zijn tegenstander en wist de bal panklaar voor te geven op Richie Kartosonto. Kartosonto legde de bal genadeloos hoog in de hoek en de gelijkmaker stond op het scorebord. In de 12e minuut bracht Shimeri de stand op 2-1 na een weergaloze actie wist hij knap af te ronden. SVI kwam nog een paar keer sterk uit de hoek maar stuitte telkens op WRZV keeper Marcus-Jan Schiere die knap de harde schoten van SVI wist te verwerken. Vlak voor rust tikte Kartosonto de 3-1 nog binnen op aangeven van Bel. In de 2e helft paste SVI een andere tactiek toe. Ze begonnen meer druk te zetten en voerde het tempo op. Hierdoor ontstond er veel ruimte voor de aanvallers van WRZV Zwolle die hier ook goed raad mee wisten. Kartosonto werd aangespeeld en door een individuele actie kwam hij in een 1-op-1 situatie met de keeper en wist deze in de verre hoek over de keeper te stiften 4-1. Het was voor Kartosonto alweer de derde van de avond en daarmee had hij een hattrick. SVI ga niet op en bleef aandringen en scoorde vervolgens de 4-2. Willem Bel die weer terug is van een blessure wist ook zijn grammetje te halen met een mooie actie te maken en ook nog eens knap ‘de trekker’ over te halen ( 5-2). Nadat de sterk spelende Souliman de kans op 6-2 liet liggen sloeg de vermoeidheid toe bij de WRZV. Er ontstond teveel ruimte en hierdoor kreeg SVI veel mogelijkheden om terug te komen in de wedstrijd. Er werden in korte tijd twee goals gescoord en daarmee bracht SVI de stand terug op 5-4. Met nog drie minuten op de klok werd het superspannende. SVI probeerde de gelijkmaker te forceren, maar ondanks het slotoffensief van de ploeg uit Ittersum wist de WRZV Zwolle de eerste zeg nipt veilig te stellen en kon zo de eerste drie punten bijschrijven. Kartosonto raakte nog wel geblesseerd en viel uit. Hiermee wordt de ziekenboeg van de WRZV nog groter dan deze al is.

 

Volgende week maandag 19 september speelt WRZV Zwolle 1 uit in Ommen tegen ZVO/De Herberg. De wedstrijd wordt gespeeld in de Carrousel en de aanvang is 20.00 uur.

 


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle