webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

WRZV Zwolle laat zege uit handen glippen

Het WRZV Zwolle team wie uitkomt in de KNVB hoofdklasse G moest in de eigen WRZV hallen aantreden tegen het hoog geklasseerde PFC Pro Sport uit Apeldoorn. De WRZV bevindt zich na een kickstart met drie opeenvolgende zege in de middenmoot van de hoofklasse.

In de WRZV ploeg keerde Tom Ijzerman terug in het team na een slepende buikspier blessure. De rentree van noeste verdediger had een positief effect op het WRZV team. De verdediging stond als een huis en de keren dat de Apeldoorners wel voor de goal kwamen vonden ze de sterk keepende WRZV goalie Marcus Jan Schiere op hun weg.      

Het was Helmar Konjanan die de score knap opende (1-0). De WRZV bleef aandringen en creëerde kans op kans, maar net als in de vorige duels werden deze kansen niet benut. Uiteindelijk kreeg de WRZV de deksel op haar neus, omdat Pro Sport de stand gelijk te trekken (1-1).

Direct na rust was het Mo Ali Pour Asli die de WRZV verdiend op een 2-1 voorsprong wist te zetten. Ook na deze goals kreeg de WRZV kans op kans, maar wisten de voorwaartsen het net wederom niet te vinden.

Uiteindelijk was het Willem Bel die na mooi combinatiespel de bal wist in te schieten na een slimme steekpass van Wahid Shimeri (3-1).

Het zag er naar uit dat de WRZV eindelijk weer een zege ging boeken in de WRZV hallen. Echter maakte Helmar Konjanan vlak voor tijd een onnodige overtreding van achteren wat het op een gele kaart kwam te staan. De ploeg uit Zwolle moest vervolgens twee minuten met een man minder spelen. Pro Sport kon door de Zwolse muur niet slechten totdat Ruben Meijer hands maakte vlak voor zijn doel. De scheidsrechter van dienst gaf een penalty, maar vergat Meijer geel te geven. Pro Sport benutte het buitenkansje niet tot grote opluchting van de Zwollenaren. Met nog een minuut op de klok scoorde Pro Sport alsnog de aansluittreffer en werd het voor de WRZV maar ook het aanwezige publiek nog heel spannend.

De wedstrijd golfde op en neer en Pro Sport zette de Zwolse verdediging behoorlijk onder druk. De Zwollenaren kwamen er bijna niet meer uit en vergaten te voetballen. Uiteindelijk viel de onnodige gelijkmaker dan toch. Schiere was kansloos op een hard schot boven in de kruising. De paar mogelijkheden die de WRZV nog kreeg werden ook niet meer benut. De beste kans was voor Meijer maar hij schoot de bal alleen voor de goal op het lichaam van de doelman van Pro Sport.

De WRZV blijft wel goed meedoen in de middenmoot van de hoofdklasse, maar verzuimde de kans te pakken om aansluiting te vinden met de bovensten.

       

 


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle