webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

WRZV Zwolle loopt tegen nederlaag aan in Zwolse derby

De WRZV stond voorafgaand aan de Zwolse derby ongeslagen aan kop en startte  vol vertrouwen aan de wedstrijd tegen IFC Donaci.

Vanaf de aftrap zette de WRZV gelijk volop druk en ging op zoek naar een doelpunt. Nadat Willem Bel een mooie actie net niet wist af te ronden was het toch weer Nima Shimeri die zijn tegenstander knap wist te passeren, maar helaas de keeper van Donaci op zijn weg vond. In de rebound was het nu wel Willem Bel die de afvallende bal goed wist in te schieten (0-1). De WRZV ging op zoek naar de 0-2, maar vond keeper en paal op haar weg. Helmar Konjanan kreeg ook nog een grote kans maar mikte net naast.

IFC Donaci ging daarna op balbezit spelen en wist uiteindelijk de gelijkmaker te scoren (1-1) en later werd ook nog de 2-1 binnen getikt. Vlak voor rust was het Romano Luhukay die met zijn tweede treffer van de avond de 3-1 binnen kegelde voor Donaci.  

In 2e helft wilde IFC Donaci meer en speelde volop de aanval. Uiteindelijk wist Ruben Meijer de spanning terug te brengen in de wedstrijd (3-2). Het duel golfde heen en weer, maar toen maakte de WRZV volgens de scheidsrechter een overtreding in het strafschopgebied en werd de bal werd op de stip gelegd. Keepers Marcus Jan Schiere was kansloos op de inzet en de 4-2 voorsprong voor Donaci een feit.  Na kansen van beide kanten wist WRZV toch weer de vrije man te vinden en begon met een slotoffensief om zichzelf weer terug te brengen in de wedstrijd. Het was de goede spelende Ruben Meijer die op de juiste plek stond en wederom zorgde voor de aansluiting. Het werden nog spannende minuten en beide teams streden volop voor de zege. Dit zorgde ervoor met nog een anderhalve minuut op de klok, dat de WRZV met een man meer situatie de kans kreeg om de gelijkmaker op het scorebord te krijgen. De WRZV speelde te onrustig en kon deze overtal situatie niet benutten en de stand bleef onveranderd.

De WRZV Zwolle liep in de derby tegen de eerste nederlaag (4-3) in het nog prille seizoen aan en Donaci doet samen met de WRZV Zwolle volop mee in de top van de KNVB Hoofdklasse G.

Het publiek was de grote winnaar. Beide teams schotelden de aanwezigen een spannende en attractieve wedstrijd voor met veel passie, strijd en mooie doelpunten. Kortom, pure promotie voor het Zwolse zaalvoetbal wat aardig in de lift zit.

De volgende wedstrijd speelt WRZV Zwolle 1 op 17 oktober thuis tegen ASVD 1. Aanvang 19.45 uur.

U bent van harte welkom. ( toegang is gratis)

 

 

 


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle