webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

WRZV Zwolle na winst in derby nog in de race voor play off

WRZV Zwolle na winst in derby nog in de race voor play-off

KNVB hoofdklasser WRZV Zwolle is na winst in de derby op SVI nog steeds in de race voor een plaats in de nacompetitie, die kans geeft op promotie naar de Topklasse. De Zwollenaren waren het seizoen goed gestart en stonden lange tijd aan de leiding in de hoofdklasse. Vlak voor de winterstop ging het mis in Nijmegen tegen directe concurrent Morado CF. Deze wedsstrijd ging in ondertal nipt verloren met 4-3. Vanaf dat moment kwam de klad erin en werden veelal slechte resultaten afgewisseld met spaarzame overwinningen.

“We hebben een grote selectie met veel individuele kwaliteiten. Helaas lukt het ons ook dit seizoen niet om de vaste kern wekelijks te laten spelen. Met name in uitwedstrijden komen we niet altijd in onze sterkste samenstelling uit. Dat is jammer en dat kost ons net als vorig seizoen weer veel punten. Misschien kunnen we ons nog plaatsen voor de nacompetitie en wellicht de stap maken naar de Topklasse. De kwaliteit is aanwezig, maar er is meer voor nodig dan dat”, aldus WRZV voorzitter Freddy Eikelboom.

In de derby tegen nummer laatst SVI (2) begon de WRZV sterk. Het was Marc van der Vegte die een voorzet van Jabir Mazouz binnen wist te frommelen (1-0). Vervolgens lag de gelijkmaker alweer binnen een minuut achter WRZV doelman Stan Peppelenbos. De WRZV was direct gewaarschuwd en moest vol aan de bak. Een van de uitblinkers Jabir Mazouz, die ook een hattrick scoorde, schoot de 2-1 hard en hoog achter de SVI doelman. Niet veel later deed ook aanvaller Willem Bel een duit in het zakje door de 3-1 binnen te schieten.

Direct na de rust wist Marc van der Vegte met een geweldige “Zidane” actie Mazouz vrij te spelen en die zonder tegenstand de 4-1 op het scorebord noteren. Ook de 5e en 6e WRZV treffer kwam op naam van Jabir Mazouz. Vervolgens brak het ‘tijdperk’ Jaouad Akloud aan die met ook een hattrick de score wist uit te bouwen tot 9-2. Vlak voor tijd was het ‘good old’ Jurrian Meijntjes die de 10-2 met een hard afstandsschot de eindscore wist te bepalen. SVI scoorde nog wel een treffer en daarmee was de 10-3 overwinning voor de WRZV een feit.

Komende maandag treft WRZV Zwolle in haar laatste wedstrijd van de reguliere competitie concurrent Jong Eagels in Oldenzaal. Bij winst is de WRZV Zwolle verzekerd van nacompetitie.

 

 

 


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle