webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

WRZV Zwolle verslaat ZVO De Herberg in eigen huis

WRZV Zwolle boekt  in Ommen tweede zege op rij

Maandag speelde WRZV Zwolle zijn eerste uitwedstrijd tegen ZVO de Herberg (Ommen). Ondanks de vele blessures weet de  WRZV goede resultaten te boeken in de Hoofdklasse G. Door een goed in vorm verkerende Nima Shimeri, die met mooie en effectieve acties werkelijk overal op het veld te vinden was, kwam WRZV Zwolle door twee doelpunten van hem op een knappe 0-2 voorsprong. ZV Ommen speelde voornamelijk op de counter en wist direct na rust de 1-2 te maken. Hierdoor werd WRZV Zwolle 'wakker' geschud en besefte het team dat de wedstrijd nog niet gespeeld was en er nog even gevoetbald moest worden om de drie punten mee te kunnen nemen naar Zwolle. De tweebenige Ruben Meijer, die een sterke wedstrijd speelde, vuurde een paar harde schoten van afstand maar trof telkens de keeper of de paal.Uiteindelijk was het Nima Shimeri die met zijn derde en tevens voor hem een hattrick de 1-3 op het scorebord wist te zetten, nadat Meijer de paal had geraakt en Shimeri beheerst kon afronden.

De 2e helft was een kopie van het eerste bedrijf. Alleen Ommen zette meer druk naar voren en probeerde nu meer kansen te creëren door de keeper mee te laten voetballen maar dit werd afgestraft door Stefano Chaar die goed raad wist met balverlies van Ommen. Met een snelle sprint kwam hij los van zijn verdediger, wist de keeper te passeren en tikte de 1-4 binnen. Ommen probeerde nog met korte en snelle combinaties door het hart van de verdediging het tij te keren maar het mocht niet baten. De thuisploeg stuitte constant op het ijzersterke WRZV eindstation keeper Marcus-Jan Schiere die een belangrijke rol speelde voor WRZV Zwolle.

Uiteindelijk was het Islam Abdelsalam die met een individuele actie de wedstrijd besliste door de 1-5 te noteren. Met nog tien minuten op de klok  dacht dat de WRZV dat de buit binnen was en verzuimde verder de score te vergroten.

Door onnodig balverlies wist Ommen de 2-5 te maken en bleven de Ommenaren geloven in een resultaat. In de slotfase moest Helmar Konjanan aan de noodrem trekken en kon met een gele kaart vertrekken. Ommen wist de man meer situatie te benutten en kwam op 3-5. De laatste minuten wist WRZV Zwolle de wedstrijd rustig uit te spelen en kon drie punten bijschrijven. De WRZV staat met zes punten uit twee wedstrijden op de eerste plaatst in de hoofdklasse G.

Maandag 26 september speelt WRZV Zwolle thuis in de WRZV hallen om 19.45 uur tegen VSCO. Toegang is gratis.

 

 

 


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle