webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

WRZV Zwolle wint nipt van FC Almelo

WRZV Zwolle wint nipt van FC Almelo

WRZV Zwolle mocht in haar eigen WRZV hallen aantreden tegen FC Almelo. Het duel in de hoofdklasse F was de vierde competitiewedstrijd voor de Zwollenaren. Het eerste competitieduel ging verloren, maar daar tegenover stonden twee overwinningen.

De WRZV kreeg in aanloop naar het duel een domper te verwerken omdat keeper Ronald Hoogezand met een rugblessure verstek moest laten gaan. Routinier Jurrian Meijntjes deed de handschoenen aan en keepte een verdienstelijk wedstrijd.

Het was een lastig duel voor de WRZV. De ploeg uit Almelo wist dan ook een 0-1 voorsprong te nemen in een stevig potje zaalvoetbal. Uiteindelijk was het Jeffrey Groeneveld die voor de Zwollenaren de gelijkmaker op het scorebord wist te zetten (1-1).

De 2e helft was een kopie van het eerste bedrijf. De bal ging in een hoog tempo rond en de spanning was om te snijden. Het was voor de WRZV wederom topscorer Jabir Mazouz die voor de voorsprong tekende (2-1).

Spannende momenten vlak voor tijd voor het doel van Meijntjes waren het gevolg, maar onder leiding van aanvoerder Tom IJzerman wisten de Zwollenaren stand houden en was de derde opeenvolgende zege van dit seizoen een feit.

Maandag 30 oktober om 19.00 speelt de WRZV haar uitwedstrijd in het Landstede Sportcentrum tegen IFC Zwolle. 

 

 


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle