webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

Zaalvoetbalteam met nieuwe naam in KNVB topklasse WRZV Schildersbedrijf Groeneveld en Zn

WRZV/Schildersbedrijf Groeneveld & Zn wint topklasse duel van Jong Eagles  

Het zaalvoetbalteam van WRZV Zwolle uitkomend in de KNVB zaalvoetbalcompetitie komt vanaf dit seizoen uit onder de naam van WRZV/Schildersbedrijf Groeneveld & Zn in de Topklasse.

De promotie naar de KNVB topklasse van WRZV/Zwolle was voor directeur Mike van Leeuwen niet alleen de reden om het hoofdsponsorschap van het vlaggenschip van de WRZV voor zijn rekening te nemen. 

‘Nee, promotie is altijd leuk en helemaal als je spreekt over het 3e niveau landelijk gezien. Maar ook in de hoofdklasse was onze naam verbonden aan het zaalvoetbalteam van de WRZV. Waarom? De sfeer en diversiteit in de WRZV spreekt mij enorm aan. Ook ken ik veel jongens die uitkomen in het zaalvoetbalteam. Mijn broertje Jeffrey Groeneveld maakt er ook deel van uit. Dus de binding is dan veel groter natuurlijk’.  

WRZV heeft het geel zwarte tenue ingeruild en komt dit  Schildersbedrijf Groeneveld en Zn is samen met kledingsponsor L&M Workwear uit Genemuiden sponsor van het WRZV zaalvoetbalteam. 

Het team van WRZV/Schildersbedrijf Groeneveld & Zn bestaat uit de volgende selectie: Stan Peppelenbos, Mike ter Wiele, Arjan Jansen, Ronald Hoogezand (allen keepers) Tom IJzerman, Jabir Mazouz, Ruben Meijer, Jaouad Akloud, Rachid Lahzal, Redouan Akloud, Marc van der Vegte, Jeffrey Groeneveld, Willem Bel, Eugene Webb, Houman Kamran, Mo en Mehran Pour Ali Asli. Het team staat onder leiding van trainer/ coach Hanif Kamran. 

De competitie is vier wedstrijden onderweg en WRZV staat op dit moment met zes punten in de middenmoot. Twee winst en twee verliespartijen zijn op dit moment de oogst in de Topklasse. Afgelopen week kwam WRZV/Schilderbedrijf uit tegen Jong Eagles uit Oldenzaal. 

WRZV had te maken met veel blessureleed, maar wist uiteindelijk toch goed voor de dag te komen. Routinier en aanvoerder Tom IJzerman open de score en later was het Marc van der Vegte (assist IJzerman) die de Zwollenaren na 13 minuten op een comfortabele 2-0 voorsprong wist te zetten. Niet veel later was het Jabir Mazouz die voor de 3-0 tekende. De teams gingen met 3-1 rusten nadat Jong Eagels nog wat had teruggedaan.  

Het eerste doelpunt in de tweede helft liet lang op zich wachten. WRZV hoefde niet echt en Jong Eagles kon niet echt een vuist maken tegen de hechte defensie van de Zwollenaren.  

“Het stond vanavond goed achterin en we wisten de rust te behouden. Echt op zoek gaan naar de 4e treffers zorgt alleen maar voor extra risico. We hebben rustig uitgespeeld en je ziet dat de kansen vanzelf komen in de omschakeling. Kop erbij houden en de punten in huis houden”, aldus Tom IJzerman. 

Een kwartier voor tijd lag dan toch de beslissing achter de Oldenzaalse goalie. Lahzal wist met een geweldige solo van eigen helft met een stift te scoren en daarmee was de overwinning een feit. In blessure tijd moest keeper Peppelenbos, die een uitstekende wedstrijd keepte, nog een tegentreffer incasseren (4-2). 

Woensdag 17 oktober speelt WRZV/ Schildersbedrijf Groeneveld en Zn een uitwedstrijd in Hardenberg tegen HHC.

 

 


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle