webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

Zweten in de WRZV hallen

Vorige week  werd een volledig programma gevoetbald in de bloedhete WRZV hallen. De maand september is voor de WRZV’ers een iets andere maand dan ze afgelopen jaren  gewend waren. Het was dus flink zweten geblazen in de hallen waar de temperatuur weliswaar nog beter te harden was dan buiten.

In de hoofdklasse B ontstaat er een aardige kopgroep en is al redelijk te zien, wie het komende seizoen gaan vechten om de nalatenschap van de Blazende Veiligheid. FC Hummel beet als eerste de spits af en boekte een klinkende overwinning. YBC werd vrij simpel met 12-3 aan de kant gezet. Ook Vastgoed Dalfsen wist de tweede wedstrijd vrij gemakkelijk om te zetten in de overwinning. De ploeg Dalfsen won met 9-2 van Neptunes’12. Bordeaux Groen komt net als voorgaande seizoen matig uit de startblokken. De oud-kampioen moest wederom een nederlaag slikken. Dit keer was Europanel. De Belgische Keizer 2 blijft het goed doen. De “Belg” pakte alweer drie punten door The Green Room met liefst 8-0 naar huis te sturen.

In de eerste klasse A wist afgelopen maandag EXACT een knappe 5-3 zege te boeken op Cycloon. FC Auto Siero was met 2-6 niet opgewassen tegen Opgezwolle en Minoyu Restaurant was met 5-0 veel te sterk voor Motivo. Verder verloor HubTo Desk & Office met 3-5 van Zvv Present en de Belgische Keizer 1 en VIPS deelden de punten.

Old Stars United pakte wederom de drie punten Dit keer waren de Bever Boys het ‘kindje’ van de rekening. Het Leger des Heils mocht haar eerst punt bijschrijven door tegen Schildersbedrijf Middendorp een gelijkspel af te dwingen. FC Blikkie was met 3-2 te sterk voor TGL Football.

In de eerste klasse C stonden ook een aantal leuke affiches op het programma. Zo moest KPS Steigerbouw aantreden tegen ZVT Edon. Het werd een doelpuntrijk duel in de warme zaal waar KPS uiteindelijk veel vaker het net wist te vinden en met liefst 16-7 won. FC Banlieu was met 11-2 te sterk voor Pandje 2.0. Thrillseekers won alweer de tweede wedstrijd van het seizoen door in een ‘thriller’ Innofeet met 5-4 te verslaan. Aqua Comfort wist de dubbele cijfers te realiseren door liefst met 10-0 te winnen van FC Pitt. L&M Workwear won in een leuk duel met 4-2 van Styrinth.


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle