webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

Inschrijven nieuwe deelnemers

In september 2024 a.s start de WRZV Zaalvoetbalcompetitie met het seizoen 2024/2025 en de competitie eindigt uiterlijk juli 2025.

Deelname aan de maandagcompetitie is nog mogelijk op maandag en woensdag!

Er wordt gespeeld op de maandag en woensdagavond verdeeld over totaal zeven klassen. Op de maandag en woensdag is op beide dagen de hoofdklasse, 1e en 2e klasse. Al deze klassen bestaan uit minimaal 8 en maximaal 10 teams, die minimaal 18 en maximaal 21 wedstrijden per seizoen spelen.  

Nieuwe teams worden ingeschreven in de 2e klasse, tenzij er andere dringende redenen zijn, om toch hoger ingedeeld te worden. Er is sprake van een promotie/degradatieregeling. De nummer laatst degradeert, tenzij er een dringende reden is om hiervan af te wijken. Op dit moment is er nog ruimte op de maandag en woensdagavond voor deelname. Teams die willen inschrijven komen bij volle bezetting op de wachtlijst. Wanneer ingeschreven teams niet tijdig het deelname bedrag voldoen kunnen deze uitgeschreven worden - na een laatste waarschuwing- en komt het eerstvolgende team op de wachtlijst in aanmerking voor deelname aan de competitie.

Bij vragen, interesse of wilt u een team inschrijven dan kunt u mailen naar voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl.

Deelname aan WRZV zaalvoetbal is tot wederopzegging, waarbij het team en spelers minimaal het gehele seizoen staat ingeschreven. Ook is er geen restitutie van inschrijfgeld en/of deelname geld bij uitschrijven na inschrijving. Het deelname bedrag voor zaalvoetbalteams is voor seizoen 2024/2025 vastgesteld op €1375,- (exclusief €150,- inschrijfgeld voor nieuwe teams) 

U kunt het aanmeldingsformulier aanvragen. Stuur een mail naar secretaris@wrzvzaalvoetbal.nl

 

 

 

 


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle